Studentenjobs +/- 10 uur

Marketingafdeling | Lelystad, Nederland

Functieomschrijving

Volg jij een studie in de richting van communicatie en zou je daarnaast ook graag in de praktijk aan de slag gaan? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken een Grafisch Designer, Content Marketeer en Allround Marketing Assistent.

Over ons

SecuMailer is een innovatief en toekomstgericht B2B bedrijf die zich inzet voor cybersecurity, met name op het gebied van veilig e-mailen. Ons doel is zorgen dat iedereen veilig én gemakkelijk kan blijven werken in een toenemende, digitale wereld. Als experts in digitalisering, veiligheid en privacy houden wij van complexe problemen en simpele oplossingen.

Daarom ontwikkelen we software waarmee je in elke situatie veilig en gemakkelijk informatie kunt delen via e-mail. We komen bij veel verschillende organisatie over de vloer, in allerlei sectoren zoals overheden, healthcare, advocatuur, etc.

Wie wij zoeken

Om ons team op de marketing- en communicatieafdeling te versterken, zijn wij op zoek naar drie enthousiaste HBO studenten. Volg je geen studie in de richting van communicatie, maar heb je wel affiniteit met het vak en de nodige ambitie? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Deze vacatures zijn bedoeld voor studenten die aan het begin van hun carrière staan en aan de slag willen voor een snelgroeiende organisatie om kennis en ervaring op te doen in het vak.

Wij zijn op zoek naar een Grafisch Designer, een Content Marketeer en een Allround Marketing Assistent, die het liefst Duitssprekend is (moedertaal of tweede taal). Voldoe je niet helemaal aan de omschrijving maar lijkt het je wel gaaf om samen met ons te werken aan verschillende projecten en opdrachten, laat je dan niet tegenhouden en solliciteer. Iedereen is welkom!

Wat ga je doen als Graphic Designer?

Je gaat aan de slag met het doorvoeren van onze huisstijl in verschillende communicatie uitingen. Denk hierbij aan het ontwerpen van advertenties, flyers, visitekaartjes, whitepapers maar ook content voor op de website. Je hebt het vormgeven bijna helemaal in de vingers en Abode en/of Canva kent bijna geen geheimen voor jou. Het is fijn als je bekend bent met deze ontwerpprogramma’s, maar creativiteit is doorslaggevend. In deze veelzijdige functie is er meer dan genoeg ruimte voor jou ontwikkeling en inbreng van eigen ideeën. 

Wat ga je doen als Content Marketeer?

SecuMailer vervuld als bedrijf een exportrol op het gebeid van privacy en informatiebeveiliging. Als Content Marketeer maak je content die deze rol versterkt en aansluit bij onze tone-of-voice. In het begin zul je je vooral bezighouden met sociale mediakanalen zoals LinkedIn en YouTube. Je beheert onze bedrijfspagina, managet reacties en je werkt en denkt mee aan relevante content zoals blogs, artikelen en video’s om de pagina mee te vullen.

Wat ga je doen als Allround Marketing Assistent?

Op dit moment zijn we druk bezig met het verkennen van de Duitse markt, zodat wij ook in Duitsland organisaties kunnen voorzien van de veiligste en gemakkelijkste veilig mailen oplossing. Daarom is het een pre, bijna een must, als je als Allround Assistent een (goed)woordje Duits spreekt. Als Allround Assistent op onze marketingafdeling ondersteun je de Marketing Manager bij verschillende communicatieactiviteiten binnen de Duitse en Nederlandse markt. 

Wat wij bieden

 • Een afwisselende bijbaan voor +/- 10 uur in de week
 • Salaris van €15,- per uur + 8% vakantiegeld
 • Heerlijk lunch op de dag(en) dat je werkt
 • Elke dag een frisse wandeling langs het Markermeer
 • Een bootcamp training op de maandagen
 • Ruimte voor bijvoorbeeld een stage of afstudeeropdracht 
 • Werken bij een snelgroeiende organisatie waar een open cultuur heerst
 • Alle ruimte om jezelf volop te ontwikkelen en leren van professionals 
 • Werken in het mooiste kantoor van Lelystad, maar je mag ook gedeeltelijk vanuit huis, het park of je favoriete cafe werken

Wat wij vragen

 • Je bent een 3of 4e jaars HBO-student in de richting van communicatie of een andere richting met affiniteit in marketing en communicatie
 • Je bent in het bezit van een goed werkende laptop 
 • Je bent sociaalvaardig en pakt dingen snel op 
 • Goede beheersing van Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling
 • Je bent klaar om alles wat je geleerd hebt en nog gaat leren direct toe te passen in de praktijk
 • Je bent tussen de 8 en 12 uur per week beschikbaar, het liefst binnen de kantoortijden (ma t/m vr van 09:00 tot 17:00), maar als je het prettig vindt om bepaalde werkzaamheden in de avond uit te voeren is dat geen probleem

Solliciteren?

Herken jij jezelf in één van bovengenoemde vacatures en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Stuur dan jouw CV en motivatie naar kitty@secumailer.com.

Heb je eerst nog wat vragen omtrent de vacatures?
Bel of WhatsApp via +31 6 97 51 65. We staan je uiteraard graag te woord!


‘’We werken nauw samen in het team, zo doe ik ook ervaring op bij andere afdelingen. Dat vind ik erg leuk en zorgt voor afwisseling’’ 

– Jan van Dehn, Testspecialist


‘’Er is veel ruimte om jezelf te ontplooien. Het vertrouwen wat je krijgt, zorgt echt voor een heel fijne werksfeer.’’

– Kitty Leeneman, Manager Marketing & Sales


‘’Informele werksfeer waarbij we gezamenlijk de markt veroveren met een fantastisch product. Iedereen is gelijk en iedereen draagt zijn steentje bij.’’

– Paul Scheper, Manager Operations & Projects