Gemeente Deurne

Elk mailtje wordt veilig verstuurd of dat nu een afspraakbevestiging is of een vertrouwelijk bericht

“De meeste producten doen wat ze moeten doen maar kunnen niet voorkomen dat er toch nog een mailtje de deur uitgaat dat per ongeluk onveilig wordt verstuurd. Bij SecuMailer heb je die garantie wel.”

Joost Weijs, Coördinator Automatisering, Gemeente Deurne

Ook onze gemeente moet conform de wensen en eisen van de AVG veilig mailen. Hiervoor zijn verschillende producten beschikbaar.  De meeste producten doen wat ze moeten doen maar kunnen niet voorkomen dat er toch nog een mailtje de deur uitgaat dat per ongeluk onveilig wordt verstuurd.

Bij SecuMailer heb je die garantie wel. Elk mailtje wordt veilig verstuurd of dat nu een afspraakbevestiging is of een vertrouwelijk bericht. Alleen indien de ontvanger niet veilig kan ontvangen dan wordt deze naar een portaal geleid waar het bericht moet worden opgehaald.

Daarom hebben wij gekozen voor SecuMailer.
Gaat het daarmee altijd goed? Vrijwel altijd. Onze ervaring is dat soms bedrijven, kleinere organisaties en stichtingen niet veilig kunnen ontvangen omdat hun mail-provider de mail-omgeving niet goed heeft ingericht. Meestal is dat dan een server waarop geen of een verkeerd SSL-certificaat is geïnstalleerd. Na een telefoontje wordt dat meestal wel gecorrigeerd.

Onze burgers maken vooral gebruik van Microsoft- en/of Google-accounts en die zijn erg veilig. Tot nog toe zijn we geen burger tegen gekomen die niet veilig kan ontvangen.

We zijn dan ook zeer tevreden over SecuMailer.

Hans Fierloos, CISO a.i. Bommelerwaard

Geen kans op datalekken

“In onze e-mailcontacten staan veiligheid en privacy voorop. Vandaar dat wij vanaf begin 2019 e-mailen via een beveiligde verbinding.”

Bekijk de case ›

Logo GGD GHOR
Logo ANWB

Met het grootste gemak verzenden én ontvangen

Neem contact met ons op en ervaar het verschil dat SecuMailer kan maken voor jou én je ontvangers.