Wil je weten waarom wij zo goed zijn in veilig e-mailen?

Maak dan kennis met ons!

Specialist in privacy, information security en persoonlijke service.

Ons team staat voor je klaar!

We maken graag kennis met jou.

Het team

Ambassadeurs van de digitale veiligheid

Lees verder in ons blog ›

Wij zijn een groep enthousiaste professionals die helemaal thuis zijn in de wereld van IT, online veiligheid en wetgeving.

Of je nu een bericht verstuurt of ontvangt, je wilt er zeker van zijn dat er geen letter is gelekt. Dat begrijpen wij als geen ander en dus ontwikkelden we een innovatieve oplossing die het mogelijk maakt om moeiteloos en gegarandeerd veilig te mailen. Technisch gezien behoorlijk complex, maar daar vallen we onze klanten niet mee lastig. Onze oplossing zit zo logisch in elkaar, dat iedereen er makkelijk en prettig mee kan werken.

SecuMailer is een perfect alternatief voor een apart klantenportal omdat je gewoon vanuit je eigen mailbox berichten kunt versturen of ontvangen.  Dat maakt de communicatie voor iedereen een stuk eenvoudiger.

Yvonne Hoogendoorn, CEO SecuMailer

Specialist in
Privacy

Yvonne werkt al jaren lang in de ICT, de eerste 10 jaar als ICT specialist, later als zelfstandig ondernemer. Zij gelooft sterk in het belang van samenwerking, innovatie en vertrouwen. En daarmee ook in SecuMailer.

Elk bedrijf is anders. Daarom vind ik het belangrijk met elke klant een goede band op te bouwen, te weten wat er speelt en daar goed op in te spelen. Samen kijken we wat het probleem is en hoe we SecuMailer zo effectief mogelijk kunnen inzetten voor het bedrijf. Een constructieve samenwerking is het allerbelangrijkste. Daarmee komen we er altijd wel uit.

Meint Post, COO SecuMailer

Techneut met hart en ziel

ICT-architect sinds 1995 met als specialisatie informatiebeveiliging. Jurist, CISSP en ISSAP gecertificeerd security architect.

Ik zag al vroeg in dat veiligheid vaak op gespannen voet staat met gebruiksvriendelijkheid. Daarom ontwikkelde ik SecuMailer. Een complexe technische oplossing die het de eindgebruiker heel gemakkelijk maakt doordat hij volledig op de achtergrond draait.

Paul Scheper, Project Manager

Zorgheld en veiligheidsspecialist

Al jaren houdt Paul zich bezig met het veilig uitwisselen van informatie tussen zorgverleners. Hij weet dan ook alles van AVG, ISO 27001 en NEN 7510, en van alle bochten waarin organisaties zich moeten wringen om eraan te voldoen.

Door alleen te kijken naar alles wat niet “mag”, komen we niet verder. Laten we liever zoeken naar oplossingen die recht doen aan wet- en regelgeving zonder afbreuk te doen aan de bedrijfsvoering. Ik ben dan ook heel enthousiast over SecuMailer omdat het laat zien dat gebruikersgemak en veiligheid echt wel samengaan!

MTB
Bommelerwaard
Streets
IBS

Met het grootste gemak verzenden én ontvangen

Neem contact met ons op en ervaar het verschil dat SecuMailer kan maken voor jou én je ontvangers.