Bij SecuMailer staan we voor veilige en gemakkelijke informatie uitwisseling via e-mail

Als expert in digitalisering, veiligheid en privacy houden we van complexe problemen en simpele oplossingen. Daarom ontwikkelen we software waarmee je in elke situatie veilig en gemakkelijk informatie kunt delen via e-mail. Omdat we bij veel organisaties over de vloer komen, kunnen we goed inschatten wat de uitdagingen daarin zijn. We zijn betrokken en denken graag mee over de optimale oplossing voor jouw bedrijf.

Het team

Innovatief en toekomstgericht

Lees verder in ons blog ›

We lopen voorop in het toepassen van innovatieve techniek en blijven onszelf ontwikkelen op ons vakgebied. Elke dag kijken we of het beter kan. We zijn continu bezig om processen efficiënter, eenvoudigeren slimmer te maken.

Daarbij kijken we niet alleen naar de kansen die de techniek biedt, maar ook naar de eisen en wensen die de markt stelt. De wet- en regelgeving rondom beveiliging en privacy wordt steeds strenger. Het team van SecuMailer denkt graag een stap vooruit zodat onze klanten ook in de toekomst veilig en efficiënt met onze unieke oplossing kunnen werken.

Kwaliteit voorop!

SecuMailer bestaat uit een hecht team van gedreven mensen die elkaar mooi aanvullen. In alles wat we doen streven we naar de hoogste kwaliteit. Dat geldt voor onze software en ook voor onze manier van werken. Wij geloven in korte lijnen, heldere afspraken en persoonlijke service. We leggen de lat hoog en onze klanten waarderen dat.

Yvonne Hoogendoorn, CEO SecuMailer

Ondernemende Privacy Specialist

Altijd opgewekt, no-nonsense en oplossingsgericht. Privacy specialist Yvonne houdt niet van omslachtig gedoe en inefficiëntie. Als ze ergens voor gaat, dan zorgt ze er ook voor dat het lukt. Dat blijkt wel uit het succes van SecuMailer.

Als organisatie moet je er absoluut voor zorgen dat je mails veilig aankomen, maar je wilt ook dat de ontvanger er wat mee doet. Dat lukt alleen met een gebruiksvriendelijke oplossing. Hoe vaak krijg je geen mail met alleen een ophaalbericht, een link waarmee je alsnog op een aparte portal moet inloggen om het échte bericht te bekijken? Heel irritant want 9 van de 10 keer ben je je inloggegevens kwijt of je vertrouwt de link niet. Dat moet toch anders kunnen? Vanuit die gedachte is SecuMailer ontstaan: 100% veilig en wél gebruiksvriendelijk.

Meint Post, COO SecuMailer

Jurist en Security Architect

Met een achtergrond als jurist en gecertificeerd security architect, is Meint al ruim twintig jaar actief in het vakgebied. Heel indrukwekkend, maar voor ons is hij allereerst het technische brein achter SecuMailer. Met zijn duidelijke visie op ICT en slimme architectuur, houdt hij iedereen op het goede spoor.

Email, veiligheid en privacy. Het is geen eenvoudige combinatie, maar ik hou wel van een uitdaging. Hoe complexer de puzzel, hoe leuker het is om een oplossing te vinden. Dat geldt ook voor SecuMailer. Het ziet er simpel uit, maar op de achtergrond gebeuren er allerlei slimme processen om de oplossing waterdicht te maken. De regels op het gebied van mailverkeer worden steeds strenger, maar gelukkig is er qua techniek steeds meer mogelijk. Ik zorg ervoor dat we daar zo goed mogelijk gebruik van maken.

Paul Scheper, Manager Operations

Zorgheld en veiligheidsspecialist

Al jaren houdt Paul zich bezig met het veilig uitwisselen van informatie tussen zorgverleners. Hij weet dan ook alles van AVG, ISO 27001 en NEN 7510. Bij SecuMailer is hij verantwoordelijk voor nieuwe implementaties en beheer.

Ik kom bij veel organisaties over de vloer en het verbaast me steeds weer in hoeveel bochten ze zich wringen om aan alle regels te voldoen. SecuMailer laat zien dat veiligheid en gebruiksvriendelijkheid prima samen gaan. Bovendien is het heel eenvoudig qua implementatie en beheer. Met wat simpele aanwijzingen kun je zelf de stappen doorlopen om de koppeling met onze mailservers te maken. Als er wat aan de hand is, staan we altijd voor je klaar om je te helpen. We doen niet aan anonieme helpdesks of ingewikkelde tickets. Je kunt ons gewoon bellen en dan gaan we aan de slag.

Logo GGD GHOR
Logo ANWB

Met het grootste gemak verzenden én ontvangen

Neem contact met ons op en ervaar het verschil dat SecuMailer kan maken voor jou én je ontvangers.