Als je bestanden veilig wilt verzenden én ontvangen: SecuFiler

Voorkomt dat vertrouwelijke documenten lekken.

Gebruiksvriendelijk voor verzender én ontvanger.

Voldoet aan alle wet- en regelgeving in iedere sector.


Met de SecuFiler app kun je één of meerdere (grote) bestanden makkelijk en veilig uitwisselen.

Verzenden én ontvangen

Jij verstuurt belangrijke documenten veilig naar jouw klant, cliënt of patiënt en zij naar jou.

Gebruiksvriendelijk

Ontworpen met gebruiksvriendelijkheid als prioriteit voor verzender én ontvanger.

Compliant

Voldoe aan alle relevante wet- en regelgeving zoals de AVG en NTA 7516.

Onmisbaar in elke organisatie waar privacygevoelige documenten verwerkt worden.

Financiële administratie, medische bestanden, juridische documenten of andere vertrouwelijke files verstuur en ontvang je eenvoudig met onze nieuwste functionaliteit, SecuFiler. Zo verstuur én ontvang jij vertrouwelijke bestanden veilig zonder je zorgen te hoeven maken over datalekken.

Zoveel TB kan je versturen met SecuFiler:

0

Zo verstuur je grote bestanden veilig met SecuFiler

Als verzender vul je jouw eigen e-mailadres en dat van de ontvanger in. Hierna ontvang je een toegangscode om toegang te krijgen tot SecuFiler. Vervolgens selecteer je de bestanden die je naar de ontvanger wilt sturen. Zodra je de bestanden verstuurt, ontvangt de ontvanger een e-mail met een directe downloadlink.

Meer te weten komen over SecuMailer en SecuFiler? Vraag dan de whitepaper aan en kom alles te weten!

Functionaliteiten

De functionaliteiten van SecuFiler zijn aanvullend op de functionaliteiten van SecuMailer.

Integreer SecuFiler als pagina op de website van jouw organisatie. Via deze pagina kunnen jullie klanten eenvoudig alle vertrouwelijke documenten veilig naar jouw organisatie verzenden.
Verstuur één of meerdere bestanden tegelijkertijd tot een totale grootte van 5TB. Dit staat gelijk aan ongeveer 1.250.000 foto’s van hoge resolutie, in nagenoeg alle gevallen dus meer dan genoeg!
Met SecuFiler kun je gemakkelijk een breed scala aan bestandstypes verzenden. Het is mogelijk om alle veel voorkomende bestandstypes te versturen. Niet alleen een PDF, maar ook documenten, foto’s en filmpjes.
Met de SecuFiler Link Wizard, kan je een vooraf ingevulde link genereren die je met jullie klant kan delen. Jullie klant hoeft dan alleen nog de bestanden te selecteren en op verzenden te klikken. 
Wil je dat de ontvanger zich extra moet authentiseren? Dat kan door een extra 2FA uit te voeren, zo is het grote bestand ook volledig NTA 7516-proof. Daarmee zeer geschikt voor medische en juridische informatie.

Ook enthousiast?

Zorgeloos privacygevoelige documenten uitwisselen doe je eenvoudig met SecuFiler. Deze essential combineren met SecuMailer? Vraag een offerte aan!