Wat kost Veilig Mailen?

Iedere organisatie is uniek en heeft andere behoeftes. Daarom kijken wij graag mee naar wat je écht nodig hebt en maken wij altijd een offerte op maat, zo krijg jij de veilig mailen oplossing die bij jouw organisatie aansluit.


Yvonne CEO SecuMailer offerte veilig mailen

Altijd het complete pakket

Wij vinden dat een Veilig Mailen oplossing gewoon goed moet zijn. Daarom werken wij niet met pakketten, maar bieden we je altijd een full-service ervaring. Als je kiest voor SecuMailer kies je voor een flexibele oplossing die zich aanpast aan jouw organisatie voor een vaste prijs.

Met Veilig Mailen 3.0 voldoe je standaard aan de hoogste vereisten van de AVG en de NTA 7516.

Ook goed om te weten: je wordt gefactureerd per gebruiker, per jaar. Hierdoor betaal je nooit meer dan je daadwerkelijk gebruikt! Om je een beeld te geven van de kosten, vind je hieronder een prijsindicatie.

Wat gebeurt er als ik een offerte aanvraag?

Start de inkoopprocedure met een offerte op maat voor veilig mailen!

Vul het formulier hiernaast in en een van onze collega’s zal contact met je opnemen om jullie behoeftes in kaart te brengen en een vrijblijvend voorstel maken.

Heb je voor, tijdens of na je aanvraag nog vragen? Binnen kantooruren zijn wij altijd telefonisch bereikbaar, wel zo makkelijk!

Bel ons op: +31 320 337 381

Bekijk het privacybeleid van Secumailer en hoe wij ons inzetten ter bescherming van jouw privacy.