Wat kost Veilig Mailen tot 20 gebruikers?

Ook als ZZP’er of MKB’er is het belangrijk om aan de wetgeving te voldoen. Om aan te kunnen sluiten op SecuMailer dien je te beschikken over een professionele e-mailomgeving, zoals lokale Exchange, Exchange online of Google Workspace.

Een Veilig Mailen oplossing moet gewoon goed zijn. Daarom werken wij niet met pakketten, maar bieden we je altijd een full-service ervaring. Als je kiest voor SecuMailer kies je voor een flexibele oplossing die zich aanpast aan de behoeftes van jouw organisatie voor een vaste prijs.

Tussen de 1 en 20 gebruikers betaal je altijd hetzelfde tarief, zo kan jouw organisatie groeien tot 20 gebruikers zonder zorgen over extra kosten.

Prijsindicatie Veilig Mailen tot 20 gebruikers

Maandelijkse kosten

Veilig Mailen 3.0

Aantal gebruikersPrijs per maand
1 tot 20€160 per maand

Flexibele kosten

SMS€0,11 per bericht
eIDAS bericht€1,- per bericht
Groot bestand€0,25 per bestand
Plugin en/of SecuFiler€1,28 per gebruiker per maand

Eenmalige kosten

Aansluitkosten€320,- per domein
*: Aan deze prijsindicaties kunnen geen rechten worden ontleend. Prijzen zijn gebaseerd op een 3-jarig contract en ex. BTW.

Wat gebeurt er als ik een offerte aanvraag?

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vul het formulier hiernaast in en een van onze collega’s zal contact met je opnemen om jullie behoeftes in kaart te brengen en een vrijblijvend voorstel maken.

Heb je voor, tijdens of na je aanvraag nog vragen? Binnen kantooruren zijn wij altijd telefonisch bereikbaar, wel zo makkelijk!

Bel ons op: +31 320 337 381

Bekijk het privacybeleid van Secumailer en hoe wij ons inzetten ter bescherming van jouw privacy.