eIDAS aangetekend mailen met SecuMailer: eerste qREMS gecertificeerde leverancier.

Bij SecuMailer bieden we de meest geavanceerde dienst voor aangetekend e-mailen, ondersteund door onze unieke qREMS-certificering. Als enige in Nederland die deze certificering heeft, garanderen wij dat uw e-mails veilig, betrouwbaar en juridisch waterdicht zijn.

qERDS en qREMS gecertificeerd

E-mailen zonder tussenkomst van een portaal

Vanaf 1 euro per bericht

Wat is qREMS?

qREMS staat voor “qualified Registered Electronic Mail Service”. Dit is een gecertificeerde dienst volgens de strengste Europese normen (eIDAS) voor het registreren en veilig verzenden van elektronische post. Door te voldoen aan de qREMS-standaard, biedt SecuMailer een dienst die ver boven de reguliere e-maildiensten uitstijgt, zowel in veiligheid als in juridische waarde.

Voordelen van qREMS Aangetekend e-mailen:

  1. Maximale Veiligheid: Met qREMS is uw e-mailverkeer optimaal beveiligd. Elke stap in het verzendproces wordt nauwkeurig geregistreerd en beschermd tegen ongeautoriseerde toegang.
  2. Juridische Zekerheid: De qREMS-certificering betekent dat onze dienst voldoet aan de strengste juridische eisen. Dit zorgt ervoor dat de inhoud en het bezorgingsproces van uw e-mails rechtsgeldig zijn en door de rechter als bewijs kunnen worden geaccepteerd.
  3. Efficiëntie en Betrouwbaarheid: Door gebruik te maken van onze qREMS-gecertificeerde dienst, elimineert u de noodzaak voor extra securitytesten en juridische audits. Dit bespaart tijd en middelen, waardoor u sneller en efficiënter kunt werken.
  4. Geen Portaal Nodig: Uniek aan SecuMailer is dat u kunt e-mailen zonder tussenkomst van een portaal. Dit maakt het gebruik van onze dienst eenvoudig en naadloos in te passen in uw bestaande e-mailinfrastructuur.

Hoe werkt het?

Het proces van aangetekend e-mailen met SecuMailer is eenvoudig:

  1. Verzenden: U verstuurt uw e-mail zoals u gewend bent.
  2. Registreren: Onze qREMS-dienst registreert elke stap van het verzendproces.
  3. Bevestigen: Zowel u als de ontvanger krijgen een bevestiging van de ontvangst en levering, inclusief juridisch bewijs van de inhoud en het verzendproces.

Waarom kiezen voor SecuMailer?

SecuMailer is niet alleen de enige Nederlandse qREMS-gecertificeerde dienstverlener, maar wij bieden ook een ongeëvenaarde combinatie van veiligheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Vertrouw op SecuMailer voor al uw kritische e-mailverkeer en ervaar het gemak en de zekerheid van aangetekend e-mailen op het hoogste niveau.

Met het grootste gemak verzenden én ontvangen

Neem contact met ons op en ervaar het verschil dat SecuMailer kan maken voor jou én je ontvangers.