Veilig e-mailen voor voortgezet onderwijs

admin

11 augustus 2020

SecuMailer is de gebruiksvriendelijke oplossing voor veilig e-mailen. Wilt u e-mails met gevoelige gegevens versturen? Maak dan gebruik van SecuMailer. Zonder gedoe, dus zonder portaal, plug-ins of certificaten, maar wel met gegarandeerde end-to-end encryptie van verzender naar ontvanger. “

Alle informatie over klanten is vertrouwelijk, dus is het echt belangrijk dat e-mails gemakkelijk en veilig verstuurd worden. Van e-mails tot grote bestanden naar klanten sturen, snel, gemakkelijk en vertrouwd, dat is hoe wij dat voor uw organisatie kunnen regelen.

Onze zakelijke klanten gebruiken SecuMailer voor het versturen van al hun e-mail.

De belangrijkste redenen zijn:

“Ontvangers willen geen portaal, dus SecuMailer is de enige oplossing die voor ons geschikt is om veilig te kunnen e-mailen met onze klanten.”

“Wij gebruiken allerlei devices en met SecuMailer kan er gewoon worden gemaild vanaf de iPhone en de Android telefoons. Ook maken we gebruik van Office 365 en dan kan er geen plug in worden geïnstalleerd. Gelukkig hoeft dat niet met SecuMailer.”

“ Onze werkplekbeheerder kan geen plug-ins in de e-mailomgeving installeren. Met SecuMailer is dat ook niet nodig. Alles draait op de achtergrond en daardoor hebben we een gewone e-mail ervaring en onze klanten ook.”

“SecuMailer is volledig ISO 27001 gecertificeerd, vanwege ons eigen kwaliteitssysteem moeten al onze leveranciers hieraan voldoen.”

“De proof of concept is vlekkeloos verlopen en heel snel geregeld. Hierdoor waren wij snel overtuigd dat dit de meest gebruiksvriendelijke oplossing is voor veilig e-mailen.”

“Wij hebben een klantportaal waar onze klanten zelf hun gegevens kunnen inzien, maar juist voordat ze klant worden, wisselen we per e-mail al veel persoonlijke gegevens uit voor de offerte. Dit gebeurt nu volledig veilig. Ook het beantwoorden van onze e-mails is automatisch veilig geregeld door SecuMailer.”

Alle voordelen op een rijtje

  • Per direct toepasbaar: AVG-proof e-mailen voor de hele organisatie;
  • Standaard 100% encryptie: geen afhankelijkheid van een gebruiker of een algoritme;
  • Zeer gebruiksvriendelijk voor medewerkers, klanten en business partners;
  • Oplossing op server niveau – werkt daardoor met iedere pc, telefoon, tablet;
  • Geen plug ins of lokale installaties: geen onderhoud en geen impact op stabiliteit;
  • Meer dan 95% ontvangt relevante en persoonlijke e-mail gewoon zoals ze gewend zijn;
  • Gegarandeerde versleuteling met bewijs en logbestanden voor iedere e-mail;
  • Eenvoudig te koppelen aan backend systemen met e-mail output;
  • ISO 27001:2017 gecertificeerd; NTA 7516 compliant;
  • Snelle en moeiteloze installatie: een Proof of Concept draait binnen 1 dag.