Zo verstuur je veilig grote bestanden via e-mail

SecuMailer maakt het mogelijk om rechtstreeks grote bestanden veilig te delen. Bestanden tot wel 5 Terrabyte!

Met SecuMailer ben je 100% zeker dat je mail veilig aankomt en bij de juiste ontvanger. Dat geldt ook voor de bestanden die je verstuurt. Wil je een groot bestand veilig delen, gebruik dan onze superhandige Outlook plugin en je stuurt heel eenvoudig het grote bestand mee met de veilig e-mail. 

De ontvanger van je mail kan het bestand met één klik op de link downloaden. Alle bestanden blijven 4 weken beschikbaar en zijn dan veilig versleuteld opgeslagen binnen de EER. Daarna worden ze vernietigd. 

Met SecuMailer wissel je 100% veilig en zonder gedoe informatie uit. Gewoon vanuit je eigen mailbox. En dat is nog niet alles. Met een SecuMailer account, kun je ook grote bestanden veilig delen. Hoe gaaf is dat?

Dus vanaf nu nooit meer zippen of opknippen, want tot 5Tb kan vanaf nu eenvoudig per e-mail worden verstuurd. Neem contact met SecuMailer op en wij zorgen ervoor dat je er alles uithaalt wat erin zit. 

Heb je al een SecuMailer abonnement, dan krijg je er een Outlook plug-in bij voor maar €1 extra per gebruiker per maand. 

Benieuwd hoe het versturen van grote bestanden via SecuMailer er in de praktijk uitziet? Start de video en kijk hoe eenvoudig het werkt.