Ik ben op TV geweest!

Televisie set

Yvonne Hoogendoorn

De afgelopen tijd is er veel aandacht in de media geweest voor de invoering van de AVG. Ook wij werden in dit kader benaderd of we wilden meewerken aan een TV uitzending over deze nieuwe wet. “ja, graag”. Was meteen mijn antwoord, want ik heb veel te vertellen over dit onderwerp en ik vind het stiekem ook heel leuk om in de schijnwerpers te staan.

Zo gezegd zo gedaan?

Nou dat is toch best nog wel een hele onderneming. Ten eerste moest het snel, want de uitzending zou al binnen twee weken zijn, dus of de opnames al over 3 dagen konden worden gemaakt. “Omdat wij veel zelf doen, kunnen we ook snel dingen regelen” was mijn antwoord. En toen ging alles heel snel. Als eerste overleg over het script, en al snel werd duidelijk dat het ook heel leuk zou zijn om een klant aan het woord te laten. Ook dit lukte, Brenda Wecker, Casemanager bij de JA-groep Arboverzuim wilde graag meewerken aan de opnames.

Maar helaas…

Er gingen ook dingen mis: op dezelfde dag als de opnames gemaakt werden, gaf ik ook een spreekbeurt voor apothekers, huisartsen en fysiotherapeuten. Helaas lukte het niet om daar ook filmopnames van te maken. Nadat de filmploeg was ingepland en de opnames waren gemaakt, werd de uitzending verzet en tot slot was de Engelse ondertiteling ook nog lastig om goed te krijgen.

Trots

Maar het resultaat is dik in orde. De uitzending is inmiddels geweest en voor iedereen die wil zien wat SecuMailer is, hoe Brenda haar werk doet of die van mij een tip wil hebben over veilig e-mailen heb ik de film op de website gezet. Veel kijkplezier, het fragment duurt 3 minuten. Ik hoor graag wat je ervan vindt.

Groetjes Yvonne Hoogendoorn
CEO SecuMailer

Lees verder

Wat kost Veilig Mailen nu écht?

Overweeg je veilig mailen voor jouw bedrijf? Denk dan niet alleen aan de directe kosten, maar ook aan de indirecte kosten die een rol kunnen spelen. In deze blog ontdek je welke factoren de uiteindelijke prijs van veilig mailen bepalen en hoe je zelf controle kunt uitoefenen om de laagste prijs te betalen. Wat zijn…

De evolutie van Veilig Mailen 3.0

Herinner jij je nog die tijd toen we nog vol verwondering keken naar de vooruitgang van e-mail? Het voelde als een digitale revolutie – een nieuwe manier om gedachten en informatie over de hele wereld te laten vliegen in slechts een paar toetsaanslagen. Maar zoals elke technologische sprong voorwaarts, bracht deze innovatie ook risico’s met…