Ik ben op TV geweest!

Televisie set

Yvonne Hoogendoorn

De afgelopen tijd is er veel aandacht in de media geweest voor de invoering van de AVG. Ook wij werden in dit kader benaderd of we wilden meewerken aan een TV uitzending over deze nieuwe wet. “ja, graag”. Was meteen mijn antwoord, want ik heb veel te vertellen over dit onderwerp en ik vind het stiekem ook heel leuk om in de schijnwerpers te staan.

Zo gezegd zo gedaan?

Nou dat is toch best nog wel een hele onderneming. Ten eerste moest het snel, want de uitzending zou al binnen twee weken zijn, dus of de opnames al over 3 dagen konden worden gemaakt. “Omdat wij veel zelf doen, kunnen we ook snel dingen regelen” was mijn antwoord. En toen ging alles heel snel. Als eerste overleg over het script, en al snel werd duidelijk dat het ook heel leuk zou zijn om een klant aan het woord te laten. Ook dit lukte, Brenda Wecker, Casemanager bij de JA-groep Arboverzuim wilde graag meewerken aan de opnames.

Maar helaas…

Er gingen ook dingen mis: op dezelfde dag als de opnames gemaakt werden, gaf ik ook een spreekbeurt voor apothekers, huisartsen en fysiotherapeuten. Helaas lukte het niet om daar ook filmopnames van te maken. Nadat de filmploeg was ingepland en de opnames waren gemaakt, werd de uitzending verzet en tot slot was de Engelse ondertiteling ook nog lastig om goed te krijgen.

Trots

Maar het resultaat is dik in orde. De uitzending is inmiddels geweest en voor iedereen die wil zien wat SecuMailer is, hoe Brenda haar werk doet of die van mij een tip wil hebben over veilig e-mailen heb ik de film op de website gezet. Veel kijkplezier, het fragment duurt 3 minuten. Ik hoor graag wat je ervan vindt.

Groetjes Yvonne Hoogendoorn
CEO SecuMailer

Lees verder

10 factoren om de juiste Veilig Mailen leverancier te kiezen

Als je deze blog leest heb je waarschijnlijk al een goed idee wat veilig mailen is en dat het gebruikt wordt om privacygevoelige informatie per e-mail te verzenden naar je klanten, patiënten, collega’s of burgers. Maar bovenal om aan de eisen te voldoen die de Europese wetgeving, op het gebied van privacy en informatiebeveiliging, aan…

Zo verstuur je veilig grote bestanden via e-mail

SecuMailer maakt het mogelijk om rechtstreeks grote bestanden veilig te delen. Bestanden tot wel 5 Terrabyte! Met SecuMailer ben je 100% zeker dat je mail veilig aankomt en bij de juiste ontvanger. Dat geldt ook voor de bestanden die je verstuurt. Wil je een groot bestand veilig delen, gebruik dan onze superhandige Outlook plugin en…