Ik ben op TV geweest!

Televisie set

Yvonne Hoogendoorn

De afgelopen tijd is er veel aandacht in de media geweest voor de invoering van de AVG. Ook wij werden in dit kader benaderd of we wilden meewerken aan een TV uitzending over deze nieuwe wet. “ja, graag”. Was meteen mijn antwoord, want ik heb veel te vertellen over dit onderwerp en ik vind het stiekem ook heel leuk om in de schijnwerpers te staan.

Zo gezegd zo gedaan?

Nou dat is toch best nog wel een hele onderneming. Ten eerste moest het snel, want de uitzending zou al binnen twee weken zijn, dus of de opnames al over 3 dagen konden worden gemaakt. “Omdat wij veel zelf doen, kunnen we ook snel dingen regelen” was mijn antwoord. En toen ging alles heel snel. Als eerste overleg over het script, en al snel werd duidelijk dat het ook heel leuk zou zijn om een klant aan het woord te laten. Ook dit lukte, Brenda Wecker, Casemanager bij de JA-groep Arboverzuim wilde graag meewerken aan de opnames.

Maar helaas…

Er gingen ook dingen mis: op dezelfde dag als de opnames gemaakt werden, gaf ik ook een spreekbeurt voor apothekers, huisartsen en fysiotherapeuten. Helaas lukte het niet om daar ook filmopnames van te maken. Nadat de filmploeg was ingepland en de opnames waren gemaakt, werd de uitzending verzet en tot slot was de Engelse ondertiteling ook nog lastig om goed te krijgen.

Trots

Maar het resultaat is dik in orde. De uitzending is inmiddels geweest en voor iedereen die wil zien wat SecuMailer is, hoe Brenda haar werk doet of die van mij een tip wil hebben over veilig e-mailen heb ik de film op de website gezet. Veel kijkplezier, het fragment duurt 3 minuten. Ik hoor graag wat je ervan vindt.

Groetjes Yvonne Hoogendoorn
CEO SecuMailer

Lees verder

AVG en e-mail, dit is wat je er van moet weten

De AVG is de wet die sinds mei 2018 privacy van EU burgers beschermt. Alle organisaties (zeker binnen Europa) moeten aan de AVG voldoen. Bedrijven en organisaties zijn volgens de AVG verplicht om te zorgen dat de informatie die zij hebben van hun klanten niet kan uitlekken of in verkeerde handen kan vallen. Als ze…

Waarom heeft SecuMailer het ECSO-label ontvangen?

Met trots delen wij dat wij het ECSO label in ontvangst hebben mogen nemen! Op 9 mei is deze door Security Delta (HSD) aan ons uitgereikt. Wat ECSO inhoud en waarom dit label aan ons is uitgereikt lees je in deze blog. Over ECSO De European Cybersecurity Organisation (ECSO) is verantwoordelijk voor het uitvoeren van…