De Veilig Mailen oplossing voor de financiële dienstverlening

Gemakkelijk én veilig communiceren of grote bestanden delen met jouw klanten? Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Met SecuMailer worden al jouw e-mails altijd AVG-proof verstuurd en ze zijn daar waar je ze ook verwacht: gewoon in je mailbox.  

Ondanks dat de AVG al enige tijd geleden van start is gegaan, wordt er nog altijd veel gevoelige data onveilig verstuurd. Veel voorkomende oorzaken zijn bijvoorbeeld de extra handelingen, separate applicaties of moeilijke portalen. Kortom, veel gedoe. Dat hoeft helemaal niet! Met SecuMailer mail je gewoon zoals je gewend bent, maar dan 100% veilig. Daarnaast deel je gemakkelijk alle jaarrekeningen, loonstaten en andere financiële documenten tot wel 5TB veilig via Outlook.

Wij begrijpen hoe belangrijk de vertrouwelijkheid is tussen je bedrijf en jouw klanten. Je wil natuurlijk niet dat de financiële gegevens van jouw klant in verkeerde handen terechtkomt. Een datalek is namelijk snel gemaakt. Daarom laten wij de keuze niet aan jou, maar zorgen wij gewoon dat al jouw e-mails veilig de deur uitgaan én veilig worden ontvangen en beantwoord.

Meer weten? Vul het formulier in!

De voordelen op een rij

  • AVG-proof e-mailen voor de hele organisatie; 
  • Extra toepassing mogelijk voor Multi-Factor-Authenticatie voor extra hoog vertrouwelijkheidsgevoel; 
  • Veilig grote bestanden delen tot 5TB;
  • Oplossing op mailserver niveau – werkt daardoor met iedere pc, telefoon, tablet;
  • Eenvoudig aansluiten op Office 365, Gmail en Apple;
  • Voldoe aan dataminimalisatie: geen onnodige opslag van e-mails in een private cloud of portaal;
  • Geen plug-ins of lokale installaties: geen onderhoud en geen impact op stabiliteit;
  • Eenvoudig te koppelen aan backend systemen met e-mail output; 
  • ISO 27001:2017, NEN 7510:2017 en NTA 7516:2019 gecertificeerd;
  • Snelle en moeiteloze implementatie.

Onze zakelijke klanten gebruiken SecuMailer voor het versturen van al hun e-mail

De belangrijkste redenen zijn:

“Ontvangers willen geen portaal, dus SecuMailer is de enige oplossing die voor ons geschikt is om veilig te kunnen e-mailen met onze klanten.”

“Wij gebruiken allerlei devices en met SecuMailer kan er gewoon worden gemaild vanaf de iPhone en de Android telefoons. Ook maken we gebruik van Office 365 en dan kan er geen plug in worden geïnstalleerd. Gelukkig hoeft dat niet met SecuMailer.”

“Onze werkplekbeheerder kan geen plug-ins in de e-mailomgeving installeren. Met SecuMailer is dat ook niet nodig. Alles draait op de achtergrond en daardoor hebben we een gewone e-mail ervaring en onze klanten ook.”

Logo GGD GHOR
Logo ANWB

Gratis whitepaper

Elke organisatie kan 100% veilig en gebruikersvriendelijk mailen met SecuMailer. Wil je weten hoe? Vraag dan de gratis whitepaper op die past bij jouw bedrijf en we sturen hem meteen toe.

Het geheim van SecuMailer

Geen moeilijk portaal, geen plugins, gewoon e-mail zoals je het gewend bent, maar dan veilig.