Klaar met frustraties door Veilig Mailen?

Als jij zorgt voor de patiënten, zorgen wij voor de veilige afhandeling van jouw e-mail. Veilig Mailen hoeft niet ingewikkeld te zijn!

Kom alles te weten tijdens Zorg & ICT 2024.

Unieke oplossing

Zonder tussenkomst van portaal of ophaalbericht áltijd versleuteld en rechtstreeks afgeleverd in de inbox.

Lage beheerlast

SecuMailer koppelt met de mailserver van de organisatie. De impact op IT is hierdoor nihil.

100% Veilig

Volledig volgens de NTA 7516, eIDAS en AVG. Elke mail altijd veilig, zonder menselijke fouten.

Zorg & ICT 2024

Wil jij alles te weten komen over onze oplossing? Kom dan naar onze stand op Zorg & ICT. We delen graag alle ins-en-outs met je en bieden je de mogelijkheid SecuMailer gratis en vrijblijvend te proberen. Uiteraard is er ook ruimte voor al jouw vragen!

Tijd voor verandering? Kom bij ons langs en bekijk hoe wij het veilig en gemakkelijk maken om zonder plugin te werken vanaf je cloudwerkplek.

Wij doen het anders

Wij begrijpen dat zorgmedewerkers willen zorgen voor patiënten. Daarom maken wij Veilig Mailen zo eenvoudig mogelijk: Wij versleutelen de mails en leveren ze direct in de inbox van de patiënt. Om te voldoen aan de AVG en NTA 7516 hoef je niet altijd gebruik te maken van portalen en omslachtige handelingen. Het kan anders met onze derde generatie Veilig Mailen oplossing!

Ontmoet ons op Zorg & ICT!

Zorg & ICT 2023 is op 9,10 en 11 april. Je vindt ons in stand 07. C079. Toegang tot de beurs is gratis, meld je aan voor Zorg & ICT via onderstaande link.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Met het grootste gemak verzenden én ontvangen

Neem contact met ons op en ervaar het verschil dat SecuMailer kan maken voor jou én je ontvangers.