Technische informatie

Koppelen van SecuMailer

Het koppelen van de bestaande e-mailomgeving aan SecuMailer kost minimale inspanning. Naast het configureren van DNS records voor o.a. DMARC, DKIM en SPF, dienen er een aantal mailflow regels en een SMTP connector te worden geconfigureerd op de bestaande mailomgeving.

Een aansluiting kan op deze manier binnen een dag gerealiseerd worden en conflicteert niet met de bestaande configuratie. Omdat we geen gebruik maken van extra software, zijn ook de beheerinspanningen tot een minimum beperkt gebleven.

API koppelingen

Wanneer er behoefte is om ook vanuit applicaties veilig te kunnen e-mailen, hebben we API’s beschikbaar om ook dit mogelijk te maken. De beschikbare API’s zijn een REST API en een SMTP API. De technische documentatie kan hier worden geraadpleegd:

Naast eenvoudige implementatie biedt SecuMailer deze features:

Ondersteuning, service en contact

Bij vragen wil je direct geholpen worden. In onze Service Level Agreement (SLA) hebben we hier richtlijnen voor vastgelegd. In de praktijk geldt dat we iedere vraag, groot of klein, zo snel mogelijk beantwoorden.

Onze interne aanpak met korte communicatielijnen zorgt ervoor dat jouw probleem snel bij de juiste persoon terechtkomt. Hierdoor bieden we, waar mogelijk, dezelfde dag nog een oplossing.

Paul Schepers, Manager Operations | CIPP/e & CIPM

Klaar voor een deep-dive?

Er is natuurlijk veel meer te vertellen over onze oplossing. Heb je nog (technische) vragen? Neem in dat geval gerust contact met ons op, we staan je graag persoonlijk te woord.

Als je wil, laten we je SecuMailer gelijk vrijblijvend zien. Kies in dat geval hieronder voor ‘demo aanvragen’, tijdens de demo neemt Paul de tijd om al jouw (technische) vragen direct te beantwoorden.