Financiële data veilig delen met een mailtje?

Blijf datalekken, reputatieschade en boetes eenvoudig voor. Jij mailt vertrouwelijke financiële documenten, wij bezorgen deze veilig bij de ontvanger met onze unieke oplossing. Wordt up-to-date met Veilig Mailen 3.0!

In de whitepaper staat alles wat je na het lezen van deze pagina nog wilt weten.

Met onze SaaS-oplossing mail je veilig vertrouwelijke informatie. Zo voldoe je volledig aan de privacywetgeving en bescherm je de vertrouwelijke gegevens van jouw klanten.

Eenvoudiger dan ooit

Gewoon e-mailen, zonder tussenkomst van plug-ins, portalen of ophaalberichten.

Behoud focus

Geen keuze voor de verzender: Iedere e-mail altijd veilig. Nooit meer per ongeluk onveilig.

Privacy by design

Inhoud van de e-mail wordt niet opgeslagen. Wel zo veilig, want wat er niet is kan niet lekken.

Traditioneel Veilig Mailen

In tegenstelling tot wat je misschien gewend bent zijn wij geen portaaloplossing. Met onze unieke en innovatieve aanpak mail jij gewoon vanuit jouw vertrouwde e-mailomgeving. Hierdoor kan jij je focussen op je werk en kan je zorgeloos alles e-mailen. Wij zorgen voor de veilige aflevering direct in de inbox.

Door gebruik te maken van SecuMailer voldoe je aan de hoogste veiligheidsstandaarden die gesteld worden door de AVG, eIDAS en NTA 7516.

Wij noemen het Veilig Mailen 3.0: net zo veilig, veel eenvoudiger.

“Vergeleken met de andere oplossingen, is SecuMailer erg gebruiksvriendelijk.”

De informatie die verstuurd wordt naar relaties, banken, verzekeringsmaatschappijen en accountants bevat bijna altijd vertrouwelijke financiële informatie. Het is van groot belang dat deze versleuteld verstuurd wordt. Eén keer goed instellen en geen problemen voor relaties met het onthouden van wachtwoorden, verificatiecodes en dergelijke.

Barry Jansen
Directeur Duisenburgh Vermogensregie

Het geheim:
Techniek onder de motorkap

Geen plug-in op de werkplek, maar volledig cloud-based. Als jij een e-mail verstuurt controleren wij of er een veilige verbinding mogelijk is met de ontvanger. In 98% van de e-mails lukt dit. Na verificatie doormiddel van 2FA komen alle e-mails 90 dagen lang gewoon aan in de inbox van de ontvanger. De overige 2% bieden wij een alternatieve route aan in drie eenvoudige stappen. Zo wordt 100% van jouw e-mails veilig verstuurd.

100% Veilig

Voldoe direct aan de privacywetgeving. Elke mail altijd veilig: Bescherm gevoelige informatie tegen datalekken en menselijke fouten.

Cloud-based

Naadloze integratie met je bestaande mailomgeving. Geen veranderingen in de werkwijze. Beschikbaar vanaf ieder device.

Grote bestanden uitwisselen

Deel veilig en eenvoudig grote bestanden tot 5TB met je klanten en zij met jou, via Outlook of met onze WebApp SecuFiler.

Veilig mailen via elk device

Onze nieuwste functionaliteit: SecuFiler!

Deel gemakkelijk alle jaarrekeningen, loonstaten en andere financiële documenten tot wel 5TB veilig met jouw klanten en zij met jou via SecuFiler.

Hiervoor hoef je alleen je eigen e-mailadres als verzender en het e-mailadres van de ontvanger in te vullen in de WebApp. Er kan ook een bericht worden toegevoegd voor de ontvanger. Na het versturen van de gegevens krijg je via de e-mail een inlogcode. Deze inlogcode moet je invullen in de app. Hierna kun je het bestand of bestanden selecteren die je wil versturen naar de ontvanger.

Complex probleem, simpele oplossing

Het is een uitdaging om te voldoen aan alle privacywetgeving en tegelijkertijd eenvoudig contact te houden met je klanten. Met SecuMailer wordt veilig mailen eenvoudig!

Ben je klaar om jouw e-mailcommunicatie te beveiligen en het risico op datalekken te verminderen? Laat je gegevens achter en een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Bescherm je bedrijf, je klanten en je reputatie met SecuMailer.

Het geheim van SecuMailer

Geen ingewikkelde portalen, geen plugins, gewoon e-mail maar dan veilig!