Veilig mailen en grote bestanden versturen?
Eenvoudiger dan je denkt!

  • Conform wet- en regelgeving
  • Gebruiksvriendelijk
  • Gegarandeerd veilig en vertrouwd
  • Geen beheerlast

100% AVG

NTA 7516 proof

Logo GGD GHOR
Logo ANWB

Het geheim van SecuMailer

Geen moeilijk portaal, geen plugins, gewoon e-mail zoals je het gewend bent, maar dan veilig.

Gebruiksvriendelijk

MijnBank, MijnPensioen, MijnGezondheid, MijnOverheid… Iedereen wil veilig informatie delen of ontvangen, maar niemand zit te wachten op al die extra portals, accounts en wachtwoorden. De meeste mensen doen er ook geen moeite voor en missen daardoor belangrijke informatie. Maar jij wilt natuurlijk dat jouw berichten wél gelezen worden!

SecuMailer maakt berichtenverkeer 100% veilig en gebruiksvriendelijk voor iedereen. Jij verstuurt berichten en bestanden vanuit jouw eigen vertrouwde mailomgeving. De ontvanger krijgt alle berichten gewoon in de eigen mailbox. Alleen als het écht nodig is, gebruiken we een alternatieve route. Makkelijker en veiliger kunnen we het niet maken.

Benieuwd hoe SecuMailer er in de praktijk uitziet? Start de video en kijk hoe eenvoudig het werkt.

Gegarandeerd veilig en vertrouwd

Met SecuMailer kun je 100% veilig vanuit je eigen mailbox berichten versturen. De mail wordt altijd versleuteld verzonden én afgeleverd. Als er sprake is van medische gegevens of andere gevoelige informatie, bieden we een aanvullende oplossing zodat je er zeker van bent dat je bericht rechtstreeks naar de mailbox van de juiste ontvanger gaat. Daarmee voorkomen we datalekken. SecuMailer is de eerste en enige die dit mogelijk maakt!

Steeds meer mensen en bedrijven zijn zich bewust van het belang van informatiebeveiliging en privacybescherming. Wil je geen risico’s lopen? Gebruik dan SecuMailer. Daarmee maak je het iedereen makkelijk én voorkom je dat vertrouwelijke informatie in verkeerde handen terecht komt. Een veilig gevoel.

Lees meer ›

Persoonlijke Dienstverlening

Het belang van de klant staat voor ons altijd centraal. Zij zijn voor ons meer dan zomaar een nummer. Wij kennen iedereen bij naam, houden van korte lijntjes en snel schakelen. Dat begint bij een passend advies, heldere afspraken en een zorgvuldige implementatie.

Ook daarna blijven we in beeld. We werken met een ambitieus, vast team dat altijd voor je klaar staat. Is er een probleem, dan lossen we het op. Het succes van jouw organisatie is afhankelijk van onze oplossing. We zorgen dat je ervan op aan kunt!

Lees meer ›

Conform Wet- en Regelgeving

SecuMailer voldoet 100% aan alle wet- en regelgeving vanuit de AVG, NTA 7516, NEN7510 en de elDAS. SecuMailer werkt conform de strengste protocollen op het gebied van privacy en databescherming. We zijn trots op onze NEN7510 en ISO27001 certificering.

Lees meer ›

Europese leverancier

SecuMailer is de enige veilige e-mail leverancier met het ECSO label (European Cyber Security Organisation). We hebben geen buitenlandse investeerders en zijn een pure Europese organisatie.

Wel zo prettig om te weten als het gaat om het voldoen aan Europese eisen.

Lees meer ›

European Cyber Security Organization
Barry Jansen

Barry Jansen, Directeur bij Duisenburgh Vermogensregie

Gebruiksvriendelijk

“Vergeleken met de andere oplossingen, is SecuMailer erg gebruikersvriendelijk.”
“Het werkt zowel voor de medewerkers als de ontvangers zeer prettig.”

Bekijk de case ›

Gratis whitepaper

Elke organisatie kan 100% veilig en gebruikersvriendelijk mailen met SecuMailer. Wil je weten hoe? Vraag dan de gratis whitepaper op die past bij jouw bedrijf en we sturen hem meteen toe.